Over Ons

Wij zijn Rob en Yvonne Belzer en we wonen in Brabant. We hebben 2 fantastische zoons en 1 lieve dochter, met de bijhorende gezellige aanhang ;-) Onze hobby s buiten de honden zijn skien, mountainbiken, wandelen, fietsen, op vakantie gaan (met de honden), uit eten, tennis, theater, film... en nog veel meer ;-)Onze honden zijn ERG belangrijk voor ons! Wij voeren onze hondjes kompleet vers vlees (KVV) dat ze erg lekker vinden - ze doen het er prima op. Ze zijn gezond en zien er ook zo uit :-)

We willen vooral gezonde, sociale hondjes fokken. Schoonheid is natuurlijk mooi meegenomen :-).... We vinden een hondje met een goed gangwerk en een sterk gestel veel beter dan de overdreven schoonheidsidealen waar tegenwoordig op gekeurd wordt....

Met Ysa s eerste nestje is onze kennel gestart!

De kennelnaam; Bell s and Whistles 
De naam komt van:
Bell s = Ysabelle s pups
Bel(z)=Belzer, onze achternaam
Bell s and Whistles = toeters en bellen, en ja.... blaffen kunnen ze!
Bell s zijn de teefjes / Whistles de reutjes :-)
Afgekort:B & W; Burgemeester en Wethouder(s) LOL

We gaan erg veel wandelen met de honden. Lekker het bos in, hier in de buurt. We genieten het meest van de dagelijkse boswandelingen! Daarnaast deden we aan breitensport en behendigheid, doen we aan frisbee en een beetje "doggydance". Niet speciaal op wedstrijd niveau maar vooral voor het plezier!Gezondheid staat bij ons met stip op 1, gevolgd door karakter en als laatste schoonheid. Schoonheid vergeten we niet want ik zie graag een knappe sheltie. Toch is een mooi hondje dat ernstig ziek is geen kleinigheid dus fokken we enkel met gezonde lijnen. We fokken maar 1 - 2 nestjes per jaar en hebben dan ook 8 weken volop de tijd om de pups te socialiseren!

De B & W pups staan bekend om hun vrije, niet angstige karakter... Kortom; een gezonde vrije, blije sheltie! DAAR doen we het voor!

Ons roedel is in goede handen bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren in Eersel waar Maarten, Hanneke, Tosca
en Jessica, ondersteund door een groot aantal leuke assistentes,
altijd voor iedereen klaar staan!

In April 2007 behaalde ik het diploma KKI=Kynologische kennis I

*We zijn lid van KC de Kempen/ KC Waalwijk en de Nederlandse Sheltie Vereniging.(NSV)